Tutustu hinnastoomme

Työnohjaus

Yksilötyönohjaus  (45 min) 90 € + alv 24% tai (90 min) 180 € + alv 24%

Yksilötyönohjauksen aloituspaketti 540 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa.

Ryhmätyönohjauksen aloituspaketti 840 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa.

Johdon/esihenkilön yksilötyönohjauksen aloituspaketti 720 € (+alv. 24 %) sis. kolme puolentoista tunnin työnohjauskertaa.

Aloituspaketin käyttämisen jälkeen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti. Prosessin kestoksi suositellaan vähintään puolta vuotta. Erityisesti yksilötyönohjauksen kohdalla on myös mahdollista tavata 45 min. / tapaaminen, tällöin aloituspakettiin sisältyy kuusi ohjauskertaa.

Etätyöohjauksen hinnasto on sama. 

Työyhteisöohjausten hinnasta sovitaan erikseen, pyydä tarjous. Alkukartoitus (noin 30 minuuttia) on maksuton.

Strategiaprosessit

Kaikki prosessit räätälöidään yksilöllisesti kunkin organisaation tarpeisiin ja tilanteisiin. Alla esimerkkihintoja, kysy tarjous omaan organisaatioosi!

Strategiaprosessin suunnittelu ja fasilitointi organisaatioon, jossa on ennestään ollut strategiatyöskentely, hinta keskimäärin 3000 – 4000 € + alv 24 %. 

Laaja strategiaprosessi organisaatioon, jossa ei ole aiemmin tehty strategiatyötä, hinta keskimäärin 4000 – 6000 € + alv 24 %. Sisältää esimerkiksi alkuvalmistelut (kyselyt, analyysit),  työpajojen fasilitoinnit prosessiin osallistuville ja toimintasuunnitelman ohjauksen tuen.

Strategiakonsultaatiota, luentoja aiheesta ja yksittäisten työpajojen tai arvotyöpajojen fasilitointi hinta 900 € + alv 24%

Hintoihin  sisältyy perehtyminen asiakkaan tilanteeseen. Fasilitoin koko prosessin ja autan tarvittaessa toimintasuunnitelman laadinnassa. Materiaalit kuuluvat kaikkiin prosesseihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy lisää referensseistä!

Organisaatiokonsultointi

 Alkukartoitus (30  minuuttia) on maksuton. 

Esimerkkejä toteutuneista konsultoinneista ja luennoista:

  • Muutosvalmennus työyhteisöön luento ja työpaja
  • Tuki työhyvinvointisuunnitelman laatimisessa
  • Ohjaus ja tuki henkilöstöstrategiaprosessin aloittamisessa
  • Luentoja: muutosjohtamisesta, ajanhallinnasta, taukokulttuurin luomisesta, työyhteisön kehittämisestä ja Green Care -toiminnasta

Näitä voin toteuttaa myös isompiin organisaatioihin luotetun työtiimini kanssa.

Alla olevista palveluista veloitetaan lisäksi matkakulut ja päivärahat Helsingin ulkopuolella.

Peruutusehdot: tilatun palvelun voi peruttaa kuluitta viikkoa aikaisemmin. Tämän jälkeen veloitus on 100% sovitusta hinnasta.